Česta pitanja (FAQ)

JAMOGU program mršavljenja i sticanja zdravih navika je NAUČNO ZASNOVANA i HOLISTIČKI KONCIPIRANA “online platforma” sa ciljem da iz komfora svoga doma i uz što manje napora pomogne svima onima koji žele ZDRAVO I TRAJNO da smršaju.
Program je jedinstven po svojim karakteristikama (patentiran u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije – Rešenje broj 2019/5243) i sadrži ZNAČAJNE NOVINE U ONLINE MOTIVACIJI UČESNIKA (eksterna i interna) da POSTIGNU SVOJ CILJ, koje se razlikuju od većine trenutno aktuelnih motivacionih strategija.
Program je baziran na dokazima i daje ogromne šanse za uspeh ukoliko ste zaista rešili da smršate. Jedno je VAŠA ŽELJA DA SMRŠATE, a drugo je VAŠA ODLUKA DA PREDUZMETE NEŠTO po tom pitanju. U ovome se krije i odgovor na vaše pitanje.
Otvori jamogu.rs, klikni na moj nalog u meniju ili padajućem meniju i uđi u nalog. Ako si zaboravio password, ovde ga možeš resetovati..
Vaša pretplata nije auto obnovljiva i potrebno je obnoviti nakon isteka perioda za koji ste se prijavili.
Ukoliko niste zadovoljni programom jednostavno nemojte obnavljati pretplatu.
Program je baziran na rezultatima naučnih studija i na realnim rezultatima pojedinaca koji su učestvovali u njima. Ukoliko se pridržavate programa, REZULTATI SU BRZO VIDLJIVI I NEIZOSTAVNI!